Späť na výsledky vyhladávania
Dátum publikovania: 02.05.2024

Operátor výroby

Lokalita:
Teplička nad Váhom
Kontrakt:
Plný Úväzok
Odvetvie:
Produkcia
Dátum nástupu:
dohodou
Platové podmienky:
1440.0 - 1800.0 EUR
Informácie o pracovnej ponuke
Nepracoval si ešte vo výrobe? Nevadí! Zaškolíme Ťa. Ak skúsenosti máš, tak ich využi a vynikni! Ak chceš začať stačí nás kontaktovať. - Práca na stálom pracovisku v Tepličke nad Váhom - DOPRAVA zabezpečená! - Ponúkame možnosť pracovať vo viacerých oblastiach výroby vozidiel (montáž, lakovňa, karosáreň, motoráreň, ...) - Striedanie práce v rámci linky (rotácia na jednotlivých pozíciách) - Montáž dielov do karosérie auta, obsluha rôznych zariadení, - Práca na 3 zmeny (ranná, nočná, poobedná) - Práca vhodnejšia pre mužov Ešte hľadáš motiváciu? Pozri nižšie ponúkané benefity ... Čo ešte viac? Už len reagovať alebo si zavolať.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Pozícia je vhodná pre absolventa Osobnostné predpoklady a zručnosti manuálna zručnosť, dôslednosť, pozornosť, spoľahlivosť, zodpovednosť.
Benefity práce
Od 1.4.2024 Základná mzda 1311€ + príplatky za poobedné aj nočné zmeny Po prvom mesiaci zvýšenie základnej mzdy na 1344€ !! Každoročné navyšovanie základnej mzdy v apríli Letný bonus Vianočný bonus Osobné ohodnotenie do 15% na mesačnej báze Výrobný bonus (320€ – štvrť ročne) Inflačná kompenzácia do 1000€ Stravné lístky (Edenred karta) ale strava v jedálni Výplata 15. deň v mesiaci Istota stabilného príjmu Priemerná mzda 1440 – 1800€ brutto/mesiac + Bonusy Len u nás bonus za odporučenie kandidáta a nástupný bonus = 225€!
Informácie o spoločnosti
Automobilová výroba
Mám záujem o ponuku: Kontaktné údaje:
Mária Nadhajská
maria.nadhajska@talent-solutions.sk

Podobné pracovné ponuky

Senior obchodný zástupca
Bratislava
2000.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
L2 technical support for HW/SW – German Market
Bratislava
1583.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
L2 technical support for HW/SW – Slovenian Market
Bratislava
1583.0 EUR

Detail pracovnej ponuky

Kontaktujte nás

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.