Späť na výsledky vyhladávania
Dátum publikovania: 23.04.2024

Oblastný manažér

Lokalita:
Slovensko
Kontrakt:
Plný Úväzok
Odvetvie:
Energetika
Dátum nástupu:
dohodou
Platové podmienky:
2800.0 EUR
Informácie o pracovnej ponuke
- Oblastný manažér je zodpovedný za zabezpečenie optimalizovaných výnosov a ziskovosti v pridelenej oblasti, ako aj za vysokú úroveň služieb na mieste a kvality prevádzky. To zahŕňa: - Monitorovanie a zlepšovanie využitia aktív, vykonávanie návštev na mieste a zabezpečenie firemnej identity. - Podpora obchodného manažéra oddelenia pri vykonávaní procesov ročného plánovania na úrovni lokality a navrhuje iniciatívy založené na najnovších poznatkoch a zisteniach. - Zodpovednosť za nepretržité monitorovanie miestnych konkurentov a relevantných kľúčových ukazovateľov, poskytovanie vstupov pre ostatné oddelenia, ako aj vytváranie, riadenie a zabezpečenie dodržiavania všetkých platných noriem, pravidiel a zákonov upravujúcich činnosť FS. - Aktívne zapájanie sa do vzdelávacieho procesu partnerov a zamestnancov čerpacích staníc. - spolu s manažérom predaja zodpovedný za výber partnerov čerpacích staníc, vyhodnocovanie výkonnosti a aktívne riadi partnerov čerpacích staníc vo svojej oblasti.
Požiadavky na zamestnanca
– VŠ vzdelanie (výhodou) – Počítačová gramotnosť: MS Office, Internet, Outlook, SAP (výhoda) – Slovenský jazyk – rodný C2 – Anglický jazyk – komunikatívna úroveň/ B2 – Dobré komunikačné schopnosti – Dobré organizačné schopnosti – Dobré vodcovské schopnosti – Ochota cestovať – Sociálne kompetencie (prezentačné techniky, flexibilita, spontánnosť, empatia) – Vodičský preukaz – Schopnosť pracovať v strese – Obchodný a na výsledky orientovaný prístup – Sebamotivovaný človek
Jazykové požiadavky
anglicky – B2,slovensky – C2
Mám záujem o ponuku: Kontaktné údaje:
Miroslav Luhový
miroslav.luhovy@talent-solutions.sk

Podobné pracovné ponuky

Manažér pre Affiliate program
Bratislava
1400.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Skladník na 2 zmenke / 8 hod, podmienka platný VZV preukaz!
Malý Šariš
1050.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Špecialista skladového hospodárstva
Nové Mesto nad Váhom
1100.0 EUR

Detail pracovnej ponuky

Kontaktujte nás

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.