Späť na výsledky vyhladávania
Dátum publikovania: 15.03.2024

Senior analytik cenovej stratégie

Lokalita:
Ivanka pri Dunaji
Kontrakt:
Plný Úväzok
Odvetvie:
Stavebníctvo
Dátum nástupu:
dohodou
Platové podmienky:
2250.0 EUR
Informácie o pracovnej ponuke
Ak čísla pre teba nie sú len abstraktnými symbolmi, ale tvojou vášňou, ak analytické myslenie je tvojou silnou stránkou, máme pre teba jedinečnú pracovnú príležitosť, u nášho klienta! SENIOR PRICING ANALYST TVOJOM DOMÉNOU BUDÚ: Vytváranie, správa a aktualizácia databáz pre účely naceňovania. Reporting v rámci spoločnosti - tím naceňovania, nákupcovia, vedenie spoločnosti. Komunikácia s externými firmami ohľadom vývoja aplikácií. Participácia na nových projektoch v rámci spoločnosti - nové druhy cenníkov, kampaní. Intenzívna komunikácia s nákupcami a obchodným tímom pri tvorbe a nastavovaní cenníkov ,aplikovanie nových stratégií. Riešenie ad-hoc požiadaviek dotazov tímu naceňovania, prevádzok, nákupcov. Zlepšovanie používaných systémov. Návrh zmien, úprav stratégie a procesu cenotvorby za účelom zvyšovania efektívnosti.
Požiadavky na zamestnanca
Vysokoškolské vzdelanie IT/ekonomického zamerania. Minimálne 3 roky praxe v oblasti business intelligence, analytickej práce s dátami, pricingu, kontrolovania alebo nákupu. Pokročilá znalosť práce s SQL (BigQuery). Pokročilá znalosť práce s MS Office – Excel, Znalosť Power Point, PowerQuery, Power BI Desktop, DAX. Analytické a strategické myslenie. Schopnosť riešiť problémy a rýchlo sa rozhodovať. Proaktivita, komunikačné zručnosti, kreativita.
Benefity práce
Ročné odmeny v závislosti od výsledkov. Rozširovanie svojich znalostí formou rôznych školení a tréningov. Flexibilný pracovný čas a možnosť práce z domu. Až 5 dní voľna nad rámec zákona. Zamestnanecká zľava na nákup. Stravovanie vo firemnej reštaurácii. Sociálny program. MultiSport karta.
Jazykové požiadavky
anglicky – B1
Informácie o spoločnosti
Našim klientom je veľkoobchodný dodávateľ tovaru.
Mám záujem o ponuku: Kontaktné údaje:
Maroš Vörös
maros.voros@talent-solutions.sk

Podobné pracovné ponuky

Operátor montáže v Prešove, 3zmenka/8 hod/víkendy voľné.
Záborské
860.0 - 1150.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Operátor výroby – vhodné pre mužov
Kysucké Nové Mesto
765.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Vedúci výroby
Nové Mesto nad Váhom
1700.0 EUR

Detail pracovnej ponuky

Kontaktujte nás

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.