Späť na výsledky vyhladávania
Dátum publikovania: 22.03.2024

Jednoduchá práca pre operátorov v blízkosti Košíc, zvoz z Michaloviec a Kráľ. Chlmca zabezpečený!

Lokalita:
Kechnec
Kontrakt:
Plný Úväzok
Odvetvie:
Produkcia
Dátum nástupu:
dohodou
Platové podmienky:
866.0 - 1100.0 EUR
Informácie o pracovnej ponuke
- nenáročná práca vhodná pre mužov aj ženy v Priemyselnom parku Kechnec cca. 15 km od Košíc, NÁPLŇ PRÁCE: - poloautomatizovaná výroba: obsluha strojov, - 2 DIVÍZIE: 1. divízia: výroba škrtiacich klapiek a čerpadiel, 2. divízia: skladanie elektro komponentov: manuálne nenáročná práca, - vizuálna kontrola komponentov, - práca v stoji vhodná tak pre mužov ako aj pre ženy, - čisté pracovné prostredie. ZMENNOSŤ: - 3 zmenka: dlhý/krátky týždeň (bez víkendov), - 4 zmenka: denná/nočná/2 dni voľno (vrátane víkendov). !!! ZARADENIE NA ZMENNOSŤ URČUJE VÝROBA!!! VÝHODY A BENEFITY: - variabilná zložka do výšky 100 € prípadne viac po splnení kritérií, - príspevok na cestovné v závislosti od vzdialenosti do 50 €, - príplatky za nočnú zmenu, - príplatky za prácu cez víkend, - bonus za odporúčanie kandidáta 100 € - caffeteria 40€/rok, - podpora športových podujatí, - vitamínové balíčky, - teambuildingové akcie, - pravidelné výplaty do 17. dňa nasledujúci mesiac.
Požiadavky na zamestnanca
– požadovaná je bezproblémová dochádzka do priemyselného parku Kechnec, – manuálna zručnosť, – dobrý zdravotný stav pre prácu v noci a v stoji.
Benefity práce
– stravné lístky v hodnote 6,98 EUR alebo zvýhodnené stravné, – príplatky za zmennosť podľa ZP, – príplatky za dochádzku, – cestovné, – 100,- EUR odporúčací bonus
Mám záujem o ponuku: Kontaktné údaje:
Andrea Švecová
andrea.svecova@talent-solutions.sk

Podobné pracovné ponuky

L2 technical support for HW/SW – French Market
Bratislava
1583.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Montážny pracovník
Košice
1200.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Koordinátor logistiky
Nové Mesto nad Váhom
1500.0 EUR

Detail pracovnej ponuky

Kontaktujte nás

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.