Späť na výsledky vyhladávania
Dátum publikovania: 24.04.2024

Identity & Access Management (IAM) Consultant

Lokalita:
Bratislava
Kontrakt:
Plný Úväzok
Odvetvie:
IT a Telekomunikácie
Dátum nástupu:
dohodou
Platové podmienky:
2500.0 EUR
Pozícia:
consultant
Informácie o pracovnej ponuke
Hľadáme skúsených konzultantov špecializujúcich sa na správu identity a prístupu (IAM) pre jedného z našich klientov. Ak máte skúsenosti v agilnom prostredí a v oblasti IAM, táto pracovná ponuka je pre vás ako stvorená! Náplň práce: - Spolupráca v tíme, ako aj komunikácia so zákazníkmi a dodávateľmi - Implementácia, správa a vylepšovanie systémov IAM - Používanie technológií ako OAuth 2.0, OpenID Connect, SAML, One Identity a Ping Identity - Vytváranie, prispôsobovanie a rozširovanie rozhraní pre systémy ako HR, SAP, SCIM a pod. - Podpora rôznych softvérových dodávateľov spoločnosti - Pomoc zákazníkom a správcom aplikácií (L2) - Riešenie a odstraňovanie zložitých problémov (L3)
Požiadavky na zamestnanca
– Vysokoškolské vzdelanie v oblasti IT alebo príbuznej – 5 alebo viac rokov skúseností v IT – Skúsenosti s platformami ako Ping Identity, OneLogin, Okta, Keycloak atď. – Znalosť SQL a aspoň jedného programovacieho jazyka ako Java, Javascript, .NET, VBA, Angular – Znalosť Unix/Windows Server; sietí a protokolov (TCP/IP, HTTP, REST); LDAP/adresárnych služieb – Skúsenosti v prostredí IT bezpečnosti a vysoká úroveň povedomia o IT bezpečnosti – Znalosť JIRA je výhodou – Dobré komunikačné schopnosti aj v anglickom jazyku (nemecký jazyk je výhodou)
Benefity práce
– 99% Home office (nutnosť navštíviť pobočku maximálne 2x za mesiac) – Rozvojové IT školenia – Jazykové kurzy – Multisport karta – Firemné akcie – Zľavy u vybraných obchodných partnerov – Príspevok na okuliare – Platené nadčasy
Jazykové požiadavky
anglicky – B2,nemecky – B1

Podobné pracovné ponuky

Manažér pre Affiliate program
Bratislava
1400.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Skladník na 2 zmenke / 8 hod, podmienka platný VZV preukaz!
Malý Šariš
1050.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Špecialista skladového hospodárstva
Nové Mesto nad Váhom
1100.0 EUR

Detail pracovnej ponuky

Kontaktujte nás

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.