Whats App oznámenie

Milí priaznivci Talent Solutions, s.r.o.,

bol nám hlásený prípad podvodnej správy posielanej v mene našej spoločnosti Talent Solutions, s.r.o z WhatsApp čísla. Z čísla, ktoré nepatrí nikomu z našich zamestnancov, konkrétne +1 (760) 875 – 2378. Podľa reči sa nejednalo o osobu so slovenským občianstvom. Prosíme vás týmto, aby ste svoje diskrétne osobné údaje nediskutovali s nikým telefonicky, ani cez Whats App. V prípade, že by ste čokoľvek potrebovali, sme tu pre vás. Kontaktujte nás prosím e-mailom: talent-solutions@talent-solutions.sk, prípadne do správy a my vás prepojíme na niektorého z našich zamestnancov. Vzniknutá situácia nás mrzí, riešime ju už s našim právnikom, pracujeme na vyriešení.

Naše dáta neunikli, preto vás poprosíme o pomoc, ak dostanete takúto SMS alebo správu cez WhatsApp, aby ste vyplnili formulár: Návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov | Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky (gov.sk)

Ďakujeme.

Zdieľať:
Facebook LinkedIn
Instagram
9. novembra 2023 | Talent Solutions

Kontaktujte nás

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.