Informácie o pracovnej ponuke
Náplň práce:
- práca v trojzmennej prevádzke
- vykonávanie medzioperačnej kontroly výrobkov počas výroby / kontrola teploty, kontrola hmotnosti, fotenie /v pravidelných intervaloch/
- kontrola hygienických požiadaviek a procesov podľa zavedených štandardov počas výrobného procesu
- kontrola osobnej hygieny zamestnancov a kontrola sanitačných procesov
- komunikácia zistených nezhôd s vedúcimi úseku výroby
Požiadavky na zamestnanca
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
ochota pracovať v trojzmennej prevádzke,
rozhodovanie, samostatnosť,
analyzovanie a riešenie problémov,
legislatíva súvisiaca s výrobou potravín,
potravinárske suroviny, ich skladovanie,
systémy a štandardy kvality v potravinárstve,
zásady BOZP a PO
Benefity práce
práca v stabilnej spoločnosti
dlhodobá, perspektívna práca
odborné školenia a vzdelávanie
firemné akcie
zľava na produkty firmy
vianočný bonus
náborový bonus
príspevok na kultúru, šport, voľný čas a zdravie